Connect with us

Sanat

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın 23 milyon haneye göndereceği “Daha yeşil bir Türkiye” mektubu için 1.600 yetişkin ağaç kesilecekmiş

21 Mart Dünya Ormancılık Günü’ymüş

Ağaç

Bakan Veysel Eroğlu 21 Mart’ın Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla “Daha Yeşil Bir Türkiye’yi Birlikte İnşa Edelim” sloganıyla yeni bir ağaçlandırma seferberliği başlatmış. Bu kapsamda 23 milyon haneye mektup ve Bakanlığın hizmetlerini anlatan bir broşür gönderilecekmiş.

Şu haberdeki bilgilere göre hesaplandığında, 23 milyon haneye gönderilmesi planlanan mektup, zarf ve broşür için 1.600 yetişkin ağacın kesilmesi gerekiyormuş.

İlgili dökümanlar PTT ile gönderilecekmiş. Bu esnada doğaya salınacak egzoz gazı ve korbonmonoksiti de düşününce, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın vergilerimizle ne kadar çevreci işler  yaptığını görmemiz için, broşürün elimize ulaşması beklemeye gerek yokmuş.

Detayları aşağıdaki gazetelerde okuyabilirsin.

Continue Reading
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Sanat

Kibrit Suyunun Suyu

Çok keyfili bir iş.

Tomohiro Okazaki 1000 kibrit kullanarak hazırladığı 1 saat 17 dakikalık stop motion animasyonda işin suyunun suyunu çıkarmış.

Bir temayı yoğurup, şekillendirdikten sonra bozuk yeniden ele almayı ben de çok severim. Ortada şaheser yaratma beklentisi olmayınca, iş oyuna dönüşür. Her deneme yeni bir denemeye kapı açar; ihtimaller artıkça, iyi bir şey ortaya çıkma ihtimali artar.

Çok keyfili bir iş.

Continue Reading

Sanat

Üstten bakmak

Ufak ufak işlemek

via.

abla: Victoria Rose Richards

Continue Reading

Sanat

Franck Bohbot

Los Angeles Fotografları

via

Renkler binalarda süper, insan ve organikte şöyle bir kaş kaldırtıyor.

Continue Reading

Sanat

Andrea Ucini

Yumuşak & Güçlü

via

Continue Reading

Sanat

Crush

Teleferik kabinlerinin ve hurdacının aşkı

by MegaComputeur

Güzel gibi de garip gibi de.

Continue Reading

Popüler